Hvad er vintagetøj?

Hvad er vintagetøj?

Begrebet “vintage” er meget bredt og der findes mange forskellige definitioner på det. Nogle mener det stammer fra vinbranchen, mens andre bruger det i sammenhæng med møbler og interiør. Senest er det brugt meget i forbindelse med tøj og mode, hvor der både tales om vintagetøj, vintagefarver og meget mere. Det kan altså være forvirrende for mange forbrugere, når ordet har så mange betydninger og bruges i så mange sammenhænge.


Vintagetøj og genbrugstøj har fået sit helt store gennembrud på verdensplan. En ældre beklædningsdel brugt af en tidligere ejer har stadig massere af værdi. Det tror vi også på her hos VintageCrew.


Vores sortiment består primært af vintagetrøjer. Det vil sige at vi sælger tøj, som nogen ikke længere kan bruge, men som stadig kan have masser af værdi for andre. Vi forsøger altid at opretholde en høj standard i forhold til stand og kvalitet, og laver altid grundige kvalitetstjek af tøjet inden det kommer til salg. Derudover har vi egne kollektioner med nyt tøj, som er produceret så miljøvenligt og ansvarligt som overhovedet muligt. Lige nu bliver alle kollektioner produceret og printet i Danmark. Det betyder at vi kan stå inde for alle processer og kan sikre en ansvarlig produktion. Vi udarbejder egne kollektioner for at kunne følge med den store efterspørgsel, og det kan vi kun takke jer for.


Er du nervøs for at købe vintagetøj eller genbrugstøj? Du er måske bange for at din trøje er beskidt, har huller eller generelt er i dårlig stand. Dette vil ikke være tilfældet hos os, da alle trøjer først og fremmest bliver tjekket nøje og kasseret hvis de er i dårlig stand. Derudover bliver tøjet vasket og strøget to gange inden det bliver sat til salg. Dette skal sikre en højere kvalitet og standard, så vores kunder altid har en trøje i ordentlig stand.


Hvis du har spørgsmål angående vintagetøj, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Kontakt os her!