Hvordan er vintagestørrelser?

Hvordan er vintagestørrelser?

Vintagetøj kan komme fra tusindvis af forskellige mærker og fra mange forskellige lande. Alle har forskellige måder at udregne og udarbejde størrelser på. Derfor kan det være lidt anderledes at vælge størrelse, sammenlignet med den måde vi er vant til i Danmark. Et godt eksempel er de amerikanske størrelser, som kan afvige meget fra de danske størrelser. Størrelse small i USA kan sommetider svare sig til en large i danske mål. Derfor kan det være forvirrende for vores kunder lige så vel som for os.


Vi forsøger altid at vurdere hver enkelt trøje ud fra danske størrelser og mål. Derfor skal du ikke undre dig hvis du ser en trøje med et small mærke i nakken, og den er markeret som størrelse large på vores hjemmeside. Vi vurderer altid efter den reelle størrelse på trøjen og ikke efter hvad der står på mærket i nakken. Vores størrelser varierer fra X-Small til X-Large.


Se vores størrelsesguide her. Den er vejledende og kan derfor afvige for nogle personer. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål angående størrelsen eller fittet på en bestemt trøje.