Nye college sweatshirts og t-shirts

Nye college sweatshirts og t-shirts

Vi har netop udgivet vores nye college kollektion med sweatshirts og t-shirts. Nogle kalder det college styles og andre kalder det university styles. Det går vi ikke så meget op i!


Vi går mere op i at vores unikke sweatshirts og t-shirts er i højeste kvalitet. Derfor har vi fokuseret meget på at forbedre kvaliteten på vores styles. Det betyder at langt de fleste af vores styles er lavet af minimum 80% bomuld i høj kvalitet. Dertil er en håndfuld af vores styles 100% bomuld. Vores nye print er mere slidstærk end nogensinde og du kan altså få gavn af din vintage sweatshirt endnu længere.


Den nye kollektion er designet ud fra det vi kan se er populært i øjeblikket, og derudover har vi lyttet til hvilke styles I synes er fede. Vi forsøger hele tiden at være et skridt foran med unikke designs og styles. På den måde kan du altid købe en college sweatshirt, t-shirt eller hoodie som er unik og æstetisk.


Du finder designs/styles fra forskellige byer og universiteter i USA. Der er blandt andet sweatshirts med inspiration fra byerne Michigan, San Diego og Miami. Vores sweatshirts og t-shirts er farverige og udviklet i unikke kombinationer af både blå, grøn og mange flere.


Alle vores college sweatshirts og t-shirts bliver afsendt fra Danmark med gratis og hurtig levering!