FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se nogle af de spørgsmål som oftest bliver stillet fra vores kunder. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kontakt os endelig på kontakt@vintagecrew.dk.

Levering

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage med GLS. Vi pakker og sender ordre hver dag klokken 15.00 cirka. GLS leverer ikke i weekenden.

I øjeblikket er det kun muligt at vælge levering til Danmark. Hvis du ønsker en pakke afsendt til et andet land end Danmark, så kontakt os gerne på mail og så kan vi lave en aftale herom.

Vi har lager to forskellige steder og derfor bliver nogle ordrer afsendt i to forskellige pakker. Frygt derfor ikke hvis dele af din ordre mangler - så er de på vej og du vil modtage besked fra GLS snarest.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os per mail eller telefon, hvis du har spørgsmål angående levering eller ønsker status på din ordre.

Returnering

Du har 14 dages returret fra den dag hvor du modtager/afhenter din ordre. Dette betyder at du skal afsende din returpakke senest 14 dage efter modtagelse.

Du kan returnere en ordre eller dele af en ordre ved at anmode om en returseddel og returlabel gennem vores returportal.

1. Besøg vores returportal ved at trykke her. 

2. Læs det øverste tekststykke grundigt igennem og udfyld herefter dine informationer.

3. Køb returlabel og returseddel og print dem ud.

4. Udfyld returseddelen og vedlæg den i returpakken med produktet som skal returneres.

5. Luk returpakken godt sammen og sæt til sidst returlabel på. Aflever den herefter i nærmeste GLS Pakkeshop.

Nej desværre. Vi tilbyder ikke ombytninger. Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal produktet returneres til os først og derefter kan du bestille den ønskede vare fra vores webshop i en separat ordre.

Det koster 40 kroner at oprette et returlabel og lave en returseddel. Vi opkræves et gebyr for hver returpakke der bliver oprettet, og derfor opkræver vi denne pris. Dog bliver hele din ordre refunderet til dig (inklusiv fragt).

Produkter

Hvis der er hul, pletter eller lignende på et produkt som du har bestilt, har du faktisk flere forskellige muligheder. Hvis du ønsker at beholde trøjen, vil vi give dig en rimelig økonomisk kompensation. Skriv til os per mail med tilhørende dokumentation af fejlen eller manglen på produktet. Hvis du ikke ønsker at beholde trøjen, kan du returnere den til os indenfor 14 dage.

Alle produkter passer på forskellige måder, og har forskellige fits. Dog forsøger vi at inddele alle produkter i de retmæssige størrelser, så du har bedst mulighed for at vælge den rigtige størrelse. Derfor kan en trøje være markeret som størrelse small i nakkelabel, men i virkeligheden passe som en medium. Her vil vi markere den som medium på hjemmesiden.

Vi har udarbejdet en vejledende størrelsesguide som du kan besøge ved at klikke her. Den er vejledende og kan sagtens afvige for nogle personer.

Vi sælger en blanding af genbrugsprodukter og nye produkter. Langt de fleste af vores produkter er genbrugstøj fra USA, men vi har også en kollektion af nye produkter med vintage-inspireret designs.

College Styles er vores produkter fra vores egen kollektion, og vintagetøj er genbrugstøj importeret fra udlandet.