doctors

Hvem er vi?

Lidt om VintageCrew

VintageCrew/VintageGroup er en dansk webshop, hvor vi specialiserer os i at forhandle vintage-tøj og vintage-styles. Vi ønsker at sælge produkter i en høj standard og ligger derfor et stort arbejde i at sørge for, at alle produkter er i ordentlig stand. Vi ønsker at give alle kunder den bedste service, så man trygt kan handle hos os.

VintageCrew/VintageGroup er startet af tre unge gutter med tanken om at skabe en miljøvenlig forretning. Dette er en vigtig del af vores virksomhed og vi håber, at du vil være med til at støtte den miljøvenlige fremtid. Vi har altid gået meget op i vintage-tøj og set denne trend blive populær i Danmark. Vi håber, at du vil være en del af vores rejse!

Hvad er vintage-tøj? Det kan være svært at sætte en præcis definition på dette begreb. Dog mener vi, at dette er en beskrivelse og definition på en bestemt tøjstil. Den bestemte type af produkter vi sælger, mener vi er definitionen på vintage-tøj. Det har altså intet at gøre med om tøjet er brugt eller ubrugt, eller om det kommer fra et bestemt mærke. Det er den overordnede stil og produktkategori vi sælger.

Store category icon

GOD KUNDESERVICE

Store category icon

HURTIG LEVERING

Store category icon

BÆREDYGTIG FORRETNING

5

ANSATTE

6000+

GLADE KUNDER